• Snelle levering
  • Voor alle merken poorten
  • Panelen en veren op maat gemaakt
  • Eenvoudig online bestelproces

Betaalmogelijkheden

Bestaande klanten kunnen een aanvraag doen om in de toekomst bestelling op rekening te betalen, u kunt hiervoor contact opnemen met ons team. Zij zullen een controle uitvoeren en eventueel verdere betalingsafspraken met u maken. Wanneer u uw bestellingen op rekening kunt betalen, ontvangt een factuur zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. Voor nieuwe klanten geldt, dat de eerste 3 bestellingen altijd vooraf betaald dienen te worden, en dat wij pas starten met het verwerken van uw bestelling zodra de betaling door ons ontvangen en verwerkt is. U kunt op de volgende manieren op bestelling vooruit betalen:

Uw bestelling online betalen met iDeal

Wanneer u uw bestelling direct online betaalt wanneer u uw bestelling plaatst, starten wij direct met het verzamelen en inpakken of produceren van uw bestelling, waardoor u deze op de kortst mogelijke termijn geleverd krijgt.

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

U kunt er voor kiezen om uw bestelling vooruit te betalen per bankoverschrijving. We starten in dit geval met het verzamelen en inpakken en produceren van uw bestelling zodra wij de bankoverschrijving ontvangen hebben. U kunt het totaalbedrag van uw bestelling, inclusief transportkosten en BTW overschrijven naar de volgende bankrekening:

DOORPRO B.V.

IBAN NL87 RABO 0189 1899 08
BIC/SWIFT RABONL2U
Bankrelatie Coöperatieve Rabobank U.A
Vestigingsplaats Amsterdam