• Snelle levering
  • Voor alle merken poorten
  • Panelen en veren op maat gemaakt
  • Eenvoudig online bestelproces

Transportmogelijkheden

DoorPro begrijpt dat het voor u van cruciaal belang is om uw bestelde onderdelen snel geleverd te krijgen. Hiertoe werken wij nauw samen met verschillende transporteurs om u betrouwbare en flexibele leveringsmethoden te bieden. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de goederen kunt u kiezen uit de volgende transportmogelijkheden:

Koeriersdienst voor pakketten en pallets

Kleine onderdelen worden verpakt in een pakket en per koerier verzonden, waarbij u doorgaans de goederen de volgende werkdag worden aangeboden. De prijs varieert afhankelijk van het gewicht van de goederen. Grotere hoeveelheden, of zwaardere goederen worden verpakt op een pallet, welke per vrachtwagen naar u vervoert wordt. De goederen worden dan binnen 2 dagen afgeleverd.

Expresslevering voor pakketten en pallets

Afhankelijk van de plaats van aflevering kunt u er voor kiezen om tegen een toeslag de pakketlevering of palletlevering extra vroeg op de volgende werkdag te ontvangen, waarbij de goederen voor 11 uur bij u worden aangeboden.

Vrachtvervoer

Lange profielen en reparatiepanelen worden naar u vervoerd per vrachtwagen. Per levering per vrachtwagen wordt er een vaste toeslag berekend.

Zelf afhalen

Naast de uitgebreide bovenstaande transportmogelijkheden biedt DoorPro u ook de mogelijkheid om de bestelde goederen zelf af te halen. U ontvangt een afhaalbericht wanneer u bestelling klaargezet is en gereed is om af te halen. Bestellingen kunnen van maandag tot en met vrijdag opgehaald worden tussen 08:30 uur en 16:00 uur.